Versterk je gast-vrij

Versterk je als logiesuitbater met onze workshops en infoavonden

Run je gast-vrij logies nog sterker met actuele kennis

gast-vrij streeft ernaar om jou als gast-vrije logiesuitbater nog sterker te maken in je gastheerschap. We bieden je interactieve workshops en leerrijke sessies aan, op maat van de kleinschalige logiesuitbater, waarbij de focus ligt op nieuwe kennis in de praktijk brengen.
Zo blijf je perfect op de hoogte van wat er leeft in de toeristische sector én doe je specifieke kennis en vaardigheden op.

Leren van experts én leren van collega’s

gast-vrij is een netwerk voor en door kleinschalige logiesuitbaters. We nodigen experts uit om hun kennis te delen, en dat doen zij altijd op maat van onze specifieke doelgroep. Zo ga je altijd naar huis met informatie of vaardigheden die je onmiddellijk kunt toepassen in jouw logies. Als uitbater geef je in je logiesgroep zelf aan welke thema’s je in de workshops wilt behandelen. Deze sessies zijn natuurlijk ook een mooie manier om in contact te komen met collega’s en partners en samen ervaringen uit te wisselen.

Agenda met workshops, infoavonden, gast-vrij café

gast-vrij CAFE

Netwerksessie

Tom Minnen van HoTell me a Tale en Geert Goffin van gast-vrij versterken jou in het uitbaten van je warm logeeradresje met telkens wisselende thema's over een betere all-in gastvrijheid. De thema's zijn geïnspireerd door jullie eigen voorstellen of vragen, maar soms zijn het ook onderdelen uit ons gast-vrij ATELIER, die we voor één avond extra in de verf zetten. 

Plaats

Haspengouw

Datum

01/05/18

Prijs

Exacte datum, locatie en prijs volgen nog

gast-vrij ALL-IN EVENT

Opleiding

Net zoals bij ons gast-vrij ATELIER stomen we jouw logeeradresje tijdens ons gast-vrij ALL-IN EVENT helemaal klaar voor een echt duurzaam ondernemerschap in gastvrijheid.

Ons ALL-IN EVENT is twee dagen intensief samenwerken, uitwisselen en connecteren met andere logeeradresjes en met hosts Tom van HoTell me a Tale en Geert van gast-vrij. We timmeren aan een sterkere all-in gastvrijheid en we leren van elkaar, open-minded en gast-vrij! 

Het ALL-IN EVENT komt inhoudelijk overeen met het gast-vrij ATELIER, met dat verschil dat de vier modules hier op twee gebalde dagen intensiever aan elkaar hangen en op elkaar volgen.

Het ALL-IN EVENT gaat door op een dinsdag van 9u30 tot een woensdag om 17u. Inbegrepen zijn twee lunches, een ontbijt en een avondeten. En lekker gezellig logeren in een warm logeeradresje! 

Plaats

Hasselt en omgeving

Datum

01/05/18

Prijs

Exacte datum, locatie en prijs volgen nog

Het belang van online zichtbaarheid voor je logeeradresje

Netwerksessie

Onze partner in gastvrijheid Stardekk legt ons uit hoe belangrijk het is dat jouw logeeradresje online vindbaar en boekbaar is. Met welke online tools kunnen jouw gasten gemakkelijk commissievrij direct bij jou boeken? Heb je  baat bij een PMS-systeem? Een Channel Manager? Bespaar op tijd en administratie met de Cubilis tools & widgets! 

 

Plaats

Hasselt en omgeving

Datum

01/05/18

Prijs

Exacte datum, locatie en prijs volgen nog

Voel je gast-vrij

Vakantiegasten komen via de online zoektool van gast-vrij rechtstreeks bij gast-vrije uitbaters terecht. Zo boeken ze bewust bij logies die gaan voor kwaliteitsvol gastheerschap. Dankzij de partnerships tussen uitbaters en lokale toeristische partners krijgen ze bovendien leuke extraatjes die hun verblijf tot een echte beleving maken.

Ontdek gast-vrij voor gasten