Versterk je gast-vrij in ons netwerk

Versterk en verbind je als warm logeeradresje met collega’s en partners

Netwerken tijdens ons gast-vrij CAFE

Ken je gast-vrij nog niet en wil je laagdrempelig kennismaken met ons concept? Kom dan gerust eens naar een gast-vrij CAFE in jouw buurt – zo’n CAFE is een ontmoetingsmoment, waarbij je met andere logeeradresjes en lokale hotspots uit je buurt tips ∧ tricks kan uitwisselen.

gast-vrij CAFE

Netwerksessie

Tom Minnen van HoTell me a Tale en Geert Goffin van gast-vrij versterken jou in het uitbaten van je warm logeeradresje met telkens wisselende thema's over een betere all-in gastvrijheid. De thema's zijn geïnspireerd door jullie eigen voorstellen of vragen, maar soms zijn het ook onderdelen uit ons gast-vrij ATELIER, die we voor één avond extra in de verf zetten. 

Plaats

Haspengouw

Datum

01/05/18

Prijs

Exacte datum, locatie en prijs volgen nog

gast-vrij ALL-IN EVENT

Opleiding

Net zoals bij ons gast-vrij ATELIER stomen we jouw logeeradresje tijdens ons gast-vrij ALL-IN EVENT helemaal klaar voor een echt duurzaam ondernemerschap in gastvrijheid.

Ons ALL-IN EVENT is twee dagen intensief samenwerken, uitwisselen en connecteren met andere logeeradresjes en met hosts Tom van HoTell me a Tale en Geert van gast-vrij. We timmeren aan een sterkere all-in gastvrijheid en we leren van elkaar, open-minded en gast-vrij! 

Het ALL-IN EVENT komt inhoudelijk overeen met het gast-vrij ATELIER, met dat verschil dat de vier modules hier op twee gebalde dagen intensiever aan elkaar hangen en op elkaar volgen.

Het ALL-IN EVENT gaat door op een dinsdag van 9u30 tot een woensdag om 17u. Inbegrepen zijn twee lunches, een ontbijt en een avondeten. En lekker gezellig logeren in een warm logeeradresje! 

Plaats

Hasselt en omgeving

Datum

01/05/18

Prijs

Exacte datum, locatie en prijs volgen nog

Het belang van online zichtbaarheid voor je logeeradresje

Netwerksessie

Onze partner in gastvrijheid Stardekk legt ons uit hoe belangrijk het is dat jouw logeeradresje online vindbaar en boekbaar is. Met welke online tools kunnen jouw gasten gemakkelijk commissievrij direct bij jou boeken? Heb je  baat bij een PMS-systeem? Een Channel Manager? Bespaar op tijd en administratie met de Cubilis tools & widgets! 

 

Plaats

Hasselt en omgeving

Datum

01/05/18

Prijs

Exacte datum, locatie en prijs volgen nog

Je logeeradresje versterken via een netwerk van partners in gastvrijheid

De producten en diensten die jij nodig hebt om je logeeradresje dagdagelijks gast-vrij te runnen zijn vaak dezelfde als die van je collega’s. Wij gaan samen met jou na welke partners in gastvrijheid interessant kunnen zijn voor jou.

Via het netwerk van gast-vrij kunnen we dan gemakkelijker schaalvoordelen bedingen: van een korting bij de aankoop van voedingsmiddelen en poetsproducten tot een extraatje bij de diensten van een goede fotograaf of webdesigner.

De partners in gastvrijheid sluiten zich bij het netwerk aan en bieden jou interessante kortingen en extraatjes. Zo haal je nog meer voordeel uit het gast-vrij netwerk.

Partners in gastvrijheid

No Nonsense Design

Interieurarchitectuur - grafische vormgeving in Hasselt

No Nonsense Design geeft ondernemingen een visuele identiteit, zodat ze hun
branding optimaal kunnen laten beleven in al hun communicatiedragers. 

Voordeel

Bij bestelling van een logo met huisstijlpakket krijg je 10% korting op het ontwerp van het logo.

Verhaallijnen

Copywriting in Ulbeek - Wellen

Wil jij ook meer betrokkenheid en online beleving creëren voor jouw potentiële gasten? Ik scan de content van je website, (her)schrijf jouw teksten en geef je tips over het gebruik van de juiste beelden. En ik schrijf mee aan jouw authentieke verhaal.

Voordeel

Ik schenk jou 10% korting op mijn tarieven.

Foodlab Benne

Home cooking in Leuven

Via home cooking, catering en workshops laat kok Benne jouw vakantiegasten genieten van een culinaire ontdekkingstocht in jouw eigen logeeradresje. Benne komt dus naar jouw logies toe en verwent jouw gasten. Of heb je zin om één van zijn workshops als arrangement aan te bieden? ...

Voordeel

Je krijgt 5% van de omzet van de avond, als jij Benne boekt om te koken voor jouw gasten. 

Bedrijfsfilms Belvedere

Video in Hoeselt

Een audiovisuele aanpak kan niet ontbreken in je hedendaagse communicatiemix. Een film van jouw logeeradresje geeft een actief beeld van je kamers, ontbijtruimte, tuin, ... Jij kan zelf als gastheer/gastvrouw vertellen wat jouw logies zo gastvrij maakt.  

Voordeel

Je krijgt 10% korting op één van onze formules - kies zelf welke bedrijfsfilm het beste bij jouw gast-vrije boodschap past. 

KBC Verzekeringen Stijn Leroi

Advies in Tongeren

Verzekeringen is een moeilijke materie, dus maatwerk en het juiste advies zijn dan ook zeer belangrijk bij het afsluiten van verzekeringscontracten. Met het nodige enthousiasme en onze doorgedreven kennis helpen wij je uit te zoeken welke verzekeringsproducten je nodig hebt.

Voordeel

Je krijgt een gratis doorlichting en analyse van je volledige verzekeringspakket. Bij effectieve afname van verzekeringen: een korting van 5% of 10%, afhankelijk van het verzekeringsproduct.
 

Tekstueel

Copywriting in Hasselt

Tekstueel schrijft alle teksten die je als logiesuitbater nodig hebt: teksten voor je website, folders, menukaarten, sociale media, publireportages, brieven. We doen dat in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Onze specialiteit is SEO Copywriting: webteksten die goed scoren in Google.

Voordeel

We bieden gast-vrije logiesuitbaters 10 % korting op elke schrijfopdracht.

Beleefboerderij De vliertuin

Streekproducten en proeverijen in Ramsel-Antwerpen

Gezellig beleven, proeven, leren en voelen voor volwassenen en kinderen: proeverijen, beleefroutes en wandelingen met ezels, die zich nooit laten opjagen. Zo komen je gasten tot rust! 

Voordeel

Je krijgt 10% korting op de zelfgemaakte confituren en siropen.

Thee met een verhaal

Thee in Aarschot

Niet zomaar thee, maar ook thee-tijd voor je gasten! Bied je gasten bij het ontbijt een assortiment van lekkere theesoorten aan of maak voor hen een arrangement met een theeworkshop.

Voordeel

Je krijgt 10% korting op alle theesoorten, ook op een theeworkshop in jouw logies. 

De Jambrouwerij

Streekproduct in Riemst

Ambachtelijk bereide confitures van Limburgs fruit, dressings, koekjesmix. Grote potten confituur mogelijk (750gram). Streekproductenwinkel, organisatie workshops. 

Voordeel

Je krijgt 5 % korting op het gehele assortiment van eigen producten.

De Klussenier Ruud Lahaye

Bouwwerken in Riemst

Voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden in uw logies bent u bij mij aan het juiste adres. Eén aanspreekpunt voor alle werken, van afbraak tot afwerking. Snel en betrouwbaar.

Voordeel

Je krijgt 10% korting op de werkuren. Korting op materialen is afhankelijk van de materialen.

Wouter Biesemans Photography

Fotograaf in Bilzen

Ik zorg voor mooie beelden van je logies! Je kan ook bij mij terecht voor feestjes en portretten.

Voordeel

Je krijgt 10% korting bij een fotoshoot in je logies. Je foto's komen op USB stick én in een online backup, zodat ze niet verloren gaan.

Dille & Kamille

Wonen en decoratie in Maastricht

Haal inspiratie bij Dille & Kamille Maastricht om je logies gezellig in te richten. Je vindt er allerlei artikelen in en om het huis: van de slaapkamer tot de badkamer, van de keuken tot de tuin. 

Voordeel

Je krijgt 10 % kassakorting op alle aankopen bij Dille & Kamille in Maastricht. 

AVEVE Riemst

Tuin-dier-bakplezier in Riemst

Bij AVEVE Riemst vind je een ruim assortiment aan produkten: broodmachines, bloem, dessertmixen, bakvormen, diepvriesbroodjes voor het thuisbakken / bloemen & planten / poetsprodukten / tuinbenodigdheden. 

Voordeel

Je krijgt 15% korting op het hele gamma (uitgezonderd promoartikelen)

Jovado

Koffie en toebehoren in Lanaken

Zet jij 's morgens bij het ontbijt graag een lekkere tas koffie voor je gasten? Dan vind je bij Jovado heerlijke koffie en een breed assortiment aan melk, suiker, koekjes. Verder heb je een ruime keuze aan koffietoestellen in alle maten en prijsklassen. 

Voordeel

Bij afname van koffie verzorgt Jovado gratis het onderhoud van je koffietoestel. 

V.jodi

Koffietoestellen en horecamateriaal in Lanaken

V.jodi heeft alle expertise in huis om u bij de aankoop van een koffietoestel of horeca apparaat professioneel te begeleiden. Wij doen ook onderhoud van toestellen.

Voordeel

Wij geven een aangepaste korting, op maat van jouw koffietoestel of keuken. 

Media Belvedere

Social Media in Hoeselt

Wij onderhouden je Social Media en zorgen dat je online zichtbaar bent. Met onze Social Media Packs hoef je niet meer na te denken, wat je online moet zetten, want wij brengen de juiste info op het juiste moment!

Voordeel

Je krijgt advies welk Social Media Pack het beste voor jouw logeeradresje werkt. 

Brain Rangers

Digitale adviseur in Tongeren

Wij helpen ondernemers hun digitale middelen optimaal te gebruiken voor een maximaal rendement: audits voor optimalisatie van je website / training en opvolging bij je Social Media en online adverteren / onafhankelijk advies over IT-kosten en IT-investeringen. 

Voordeel

Je krijgt een korting van 10% op onze tarieven.

BergHOFF Belgium

Tafel- en keukengerei in Paal-Beringen

Belgische firma met een kwalitatief aanbod van unieke eigen designprodukten, vlotte logistiek en een super service. 

Voordeel

Je krijgt alle producten tegen aankoopprijs, met een extra korting van 10%. (vraag de prijslijst op)

HoTell me a Tale - Tom Minnen

Coaching in Holsbeek

Met onze twee interactieve trajecten kan je jouw warm logeeradresje sterker en winstgevender maken. Met de Online Booster help ik jou om meer directe boekingen te realiseren. Met de Omzet Booster geef ik jou tips voor een omzetverhogende strategie, die jouw winst kan optimaliseren.

...

Voordeel

Je krijgt 200€ korting per traject van 4u. Doe je de twee trajecten samen, dan krijg je 500€ korting. 

Hellinx Printing

Drukwerk in Bilzen

Drukwerk bestellen bij Hellinx Printing in Bilzen, Hasselt of Genk is gemakkelijk, snel én goedkoop!  

Voordeel

Vermeld jij het logo van Hellinx Printing op je drukwerk? Dan krijg je 15% korting. 

Fotografie Belvedere

Bedrijfsfotografie in Hoeselt

Wij maken professionele foto's van uw logeeradresje en wij laten uw gastvrijheid schitteren. Niets is zo leuk als foto's te tonen van de eigenheid in uw logeeradresje!

Voordeel

Je krijgt een korting van 10% - wij verzorgen dus jouw fotoshoot voor 225€ excl. BTW

Datalink

IT'ers & Webdesigners in Diepenbeek

Datalink helpt ondernemers tijd & kosten te besparen door hun computernetwerk, clouddiensten en website op maat uit te werken & slim met elkaar te linken.

Voordeel

Je krijgt 10% korting op een WIFI-gastennetwerk

Tuinen Carlo Jorissen

Tuinaanleg/onderhoud in Riemst

Wij doen bijna alles voor een mooi aangelegde en goed onderhouden tuin: hagen en (fruit)bomen snoeien, je gazon aanleggen, tegen onkruid sproeien, groene aanslag afspuiten, je tuin jaarlijks onderhouden, klinkers leggen. Als we klaar zijn, ruimen we alles netjes op. 

Voordeel

Je krijgt een korting van 10% op onze diensten. Ook een mooie balpen. Ga je akkoord met onze offerte en laat je de werken uitvoeren, dan heb je blijvend recht op ons advies. 

Cubilis van Stardekk

Hotelsoftware in Brugge

Met de Cubilis boekingsmodule en Channel Manager spaar je tijd en administratie: vanuit een centraal platform beheer je alle boekingen die voor jouw logeeradresje binnenkomen en dit voor alle mogelijke boekingssites, waarop jij adverteert. Zo voorkom je dubbele boekingen.  

Voordeel

Je krijgt als nieuwe klant bij Stardekk 1 tot 3 maanden gratis demo / 10 tot 15% korting op jouw abonnement / 15 tot 30% korting op de setup. 

Info over de voorwaarden bij tony.dierckens@stardekk.com 

Wijnkasteel Genoels-Elderen

Wijn in Riemst

Met 18 ha Chardonnay en 4 ha Pinot Noir is het Wijnkasteel Genoels-Elderen het grootste wijndomein van België, met de wijnen wit Chardonnay, wit mousserend Chardonnay en rose mousserend of rood Pinot Noir. 

Voordeel

Je krijgt 10% korting bij afhaling vanaf de eerste fles of bij levering vanaf 60 flessen. 10% betalingskorting bij contante betaling, bij afhaling ook bij Bancontact. Levering mogelijk vanaf 24 flessen (tegen 15€), vanaf 60 flessen gratis levering.

Zo toont gast-vrij jou als logeeradresje

Dankzij gast-vrij vinden meer gasten hun weg naar jouw warm logeeradresje voor rechtstreekse boekingen. Je krijgt een geoptimaliseerde één-pagina-site, die vlot mobiel toegankelijk is. Bovendien zetten we jouw logeeradresje graag in de kijker in onze communicatie. Daarnaast bieden we jou schaalvoordelen bij partners in gastvrijheid en linken we jou aan lokale hotspots in de buurt van je logeeradresje.

Bekijk enkele minisites