Het verhaal achter gast-vrij

Een gast-vrije missie, visie en oprichtster

Missie en visie van gast-vrij

gast-vrij is een sterk netwerk voor unieke vakantiebelevingen - voor en door gast-vrije logeeradresjes, lokale hotspots en vakantiegasten.

In mooie, inspirerende één-pagina-sites stimuleren wij vakantiegasten tot persoonlijk contact en directe boekingen bij onze gast-vrije logeeradresjes. Zo creëren wij een optimale gast-vrije beleving, waarbij iedereen zich gast-vrij behandeld voelt: jij als logeeradresje krijgt meer directe boekingen zonder commissie, de vakantiegasten krijgen een leuke korting als ze direct bij jou boeken.

We verbinden jou niet alleen met gasten, maar ook met je collega-uitbaters: gast-vrij brengt gastheren en gastvrouwen van vakantiewoningen en B&B’s samen tijdens een gast-vrij CAFE, een ontmoetingsmoment voor logeeradresjes en lokale hotspots om tips & tricks uit te wisselen.

Ons netwerk is er ook voor partners van logeeradresjes. Zo bedingen we schaalvoordelen bij partners in gastvrijheid, die met hun producten en diensten jouw gastheerschap kunnen professionaliseren. Ook betrekken we lokale hotspots bij ons netwerk: wij moedigen unieke en gast-vrije doe-plekjes in de buurt van jouw logeeradresje aan om vakantiegasten te ontvangen met leuke extraatjes. Zo kunnen die hotspots meewerken om de gast-vrije beleving van jouw gasten nog te versterken.

We gaan zelfs nog een stapje verder: we betrekken de vakantiegasten zelf ook actief bij ons netwerk. Aangesloten gasten krijgen toegang tot onze Facebook-groep ‘Samen gast-vrij’, waar ze tips en foto’s van hun gast-vrije vakantiebeleving kunnen delen met andere gasten, maar ook met de logeeradresjes en hotspots. Vakantie wordt zo een echte gast-vrije beleving! Deze co-creatie brengt gasten, logiesuitbaters en lokale hotspots dichter bij elkaar en voegt een meerwaarde toe aan een warm logeeradresje.

Samen gast-vrij in een sterk netwerk!

Initiatiefneemster Geert Goffin

De gastvrouw achter gast-vrij staat met twee voeten in de dagelijkse realiteit van een kleinschalig logeeradresje. Geert runt twee vakantiewoningen in Riemst: Visie57 en Villa ZussEnzo. Ze heeft zo van gastvrijheid een sleutelbegrip gemaakt in haar aanpak. Vanuit haar ervaringen richtte ze het gast-vrij netwerk op.

Toerisme en gastheerschap vormen de rode draad in haar carrière én haar persoonlijke leven. Met gast-vrij streeft ze ernaar om uitbaters van warme logeeradresjes samen te brengen. Met elkaar, met gasten en met partners die hen kunnen versterken.

Onze pijlers

Als sterk netwerk voor unieke vakantiebelevingen verbindt gast-vrij logeeradresjes, lokale hotspots en partners in gastvrijheid met elkaar en met vakantiegasten.

gast-vrij verbinden

Logiesuitbaters ontmoeten andere logeeradresjes en lokale hotspots uit hun buurt tijdens een gast-vrij CAFE, een ontmoetingsmoment om tips & tricks uit te wisselen. Zo kunnen zij hun vakantiegasten sterke gast-vrije belevingen aanbieden.

gast-vrij versterken

Logiesuitbaters leggen contacten met partners in gastvrijheid voor schaalvoordelen op producten en diensten die helpen bij het dagelijks runnen van hun logeeradresje. Zo kunnen ze hun gastvrijheid versterken voor de vakantiegasten.

gast-vrij voelen

Gasten kunnen via inspirerende mini-sites direct boeken bij onze warme logeeradresjes en krijgen leuke extraatjes bij lokale hotspots.

gast-vrij beleven

Gasten vergroten hun vakantiebeleving bij ‘Samen gast-vrij’, een gesloten Facebook-groep waar gasten, logeeradresjes en lokale hotspots hun gast-vrije ervaringen delen.

Samen gast-vrij in een sterk netwerk

Dankzij gast-vrij vinden meer gasten hun weg naar warme logeeradresjes voor rechtstreekse boekingen en naar lokale hotspots voor leuke vakantiebelevingen. gast-vrij zet de logeeradresjes en hotspots graag in de kijker in social media. We onderhandelen ook schaalvoordelen bij partners in gastvrijheid voor een professioneel gastheerschap. In ‘Samen gast-vrij’, onze gesloten Facebook-groep, delen logeeradresjes, lokale hotspots én vakantiegasten hun gast-vrije vakantiebelevingen met elkaar.

Ontdek gast-vrij als sterk netwerk